Jurnal de Caras-Severin
Anunturi de mica publicitate in Jurnal de Caras-Severin
Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin

Anunturi de mica publicitate in ziar Jurnal de Caras-Severin

Anuntul dvs. va fi publicat in editia locala tiparita in maxim 24 ore! si in pagina de ziar in data solicitata de dvs. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.
procesam anuntul
Se proceseaza anuntul ...
eroare publicare
anunt inregistrat
01. Rubrica si Text*
Rubrica (mica publicitate):*
Textul anuntului:*
02. Optiuni de publicare
SUPER OFERTA!
  Publica si in 33 de situri cu doar 10 lei! (detalii)
  Chenar
  Bold
  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat (detalii)
Obtinerea copiei electronice pentru acest ziar poate dura intre 3 si 5 zile lucratoare.

Pagina de mica publicitate a ziarului in care a aparut anuntul dvs. va fi trimisa in format .pdf la adresa de e-mail pe care o veti furniza la inregistrarea anuntului.
  Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman) (detalii)
03. Date de Aparitie*
04. Date Personale*

Optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" nu poate fi aleasa pe persoana fizica.
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

La optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*
prezentare Prezentare
Jurnal de Caras-Severin
suport Suport
(L-V, orele 09-18)
reguli Reguli publicare
anunturi
Cotidian de informatie generala ce apare de luni pana sambata in judetul Caras-Severin. Ziarul "Jurnal de Caras-Severin" se prezinta sub forma de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 27.80 cm x 41.10 cm, avand 12 pagini, din care 4 pagini sunt in policromie.

Tirajul ziarului "Jurnal de Caras-Severin" este de 6.254 exemplare pe editie.
Pentru a obtine pretul corect pentru anuntul dumneavoastra la mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
  • incadrati anuntul la categoria (rubrica) corespunzatoare.
  • despartiti intotdeauna cuvintele prin spatiu.
  • preturile si numerele de telefon se scriu fara puncte sau virgule.
Ziarul Jurnal de Caras-Severin isi rezerva dreptul de a modifica forma de publicare a anuntului dupa propriile reguli. Anuntul de mica publicitate urmeaza a fi publicat in ziarul Jurnal de Caras-Severin in termen de 24 ore de la data confirmarii platii sau in zilele alese de dumneavoastra.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email, telefonic sau WhatsApp: 0770.595.458, in timpul orelor de program (L-V, orele 09-18).

ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

Ghid publicare anunturi de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin
Pasul 1 - Calcularea pretului anunturilor de mica publicitate
Pentru a publica anunturi de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin va rugam sa completati formularul de mai sus: alegeti rubrica, introduceti textul anuntului, ce extraoptiuni doriti si selectati zilele de aparitie.

Dupa ce completati minumum de date necesare (rubrica, anunt, o aparitie) calculul pretului se va face automat si se va afisa pe butonul "Publica anuntul". Puteti continua sa adaugati optiuni, modifica textul anuntului si calculul va fi refacut la fiecare modificare.

Pasul 2 - Datele personale
Cand considerati ca anuntul este corect si pretul va convine completati campurile de "Date Personale" ca persoana fizica sau persoana juridica.
Dupa ce datele personale sunt complete butonul de "Publica anuntul" se va activa si veti putea inregistra anuntul in baza noastra de date. Un email cu factura proforma, detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 3 - Plata anuntului si aparitia in ziarul Jurnal de Caras-Severin
Pe adresa de email furnizata la "Date Personale" veti primi factura proforma si detalii privind plata anunturi de mica publicitate. Plata se poate face pe loc prin card bancar sau mai tarziu prin posta, banca, curier sau trezorerie.

Dupa plata anuntului acesta va aparea in ziarul Jurnal de Caras-Severin la datele selectate de dumneavoastra daca platiti in timpul necesar, inainte de prima aparitie.
Zilele in care va aparea un anunt de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin se aleg din sectiunea "Date de Aparitie" a formularului de publicare.

Selectati precis fiecare zi de aparitie ale anuntului de mica publicitate incluzand ziua si luna. Plata trebuie facuta cu 2 zile inaintea primei zile de aparitie pentru a se putea confirma plata si trimite anuntul la publicare in timp util.

Daca plata nu este facuta in timp util publicarea zilelor sarite se va face consecutiv dupa datele alese sau la specificatiile clientului in alte editii libere.

Va rugam sa trimiteti apoi o poza (copie) a confirmarii de plata prin email: office@mediapress.ro sau WhatsApp: 0770.595.458 in cadrul careia sa mentionati si numarul anuntului de mica publicitate pentru care s-a efectuat plata.

Anunturile de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin vor aparea in zilele alese de client daca plata este confirmata in timp util pentru prima aparitie.

Daca plata nu este facuta in timp util publicarea zilelor sarite se va face consecutiv dupa datele alese sau la specificatiile clientului in alte editii libere.
Plata anunturilor de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin se poate face pe loc prin CARD BANCAR, prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor de mica publicitate in ziarul Jurnal de Caras-Severin le puteti gasi la modalitati de plata.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 450 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra.
Pentru a primi editia ziarului Jurnal de Caras-Severin in care va aparea anuntul dumneavoastra de mica publicitate va rugam sa bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarele" din formularul de calcul al pretului anuntului.

Clientii care nu au ales optiunea si au nevoie de ziarul Jurnal de Caras-Severin sunt invitati sa sune la sediul nostru la numarul 0724.572.505.
Numarul anuntului va fi afisat dupa publicarea anuntului si va fi trimis si pe adresa de email (daca introduceti una la "Date Personale").

Daca nu ati retinut numarul anuntului sau nu mai aveti emailul de confirmare va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0724.572.505 iar un reprezentant al societatii noastre va va ajuta.
Consiliul de administratie al .....................................................persoana juridica romana, sediul ................................................. J.../......./2010, CUI ............., in temeiul Legii ...../...... succesiv modificata si republicata si Statutului societatii, convoaca Adunarea Generala Extraordinara pentru data de ..........., ora ........, la ........................................... , pentru prima convocare, iar la data de ..................., ora ............ la aceeasi adresa pentru a doua convocare, in cazul in care cea dintai adunare nu s-ar putea desfasura din cauza neindeplinirii conditiilor legale, cu urmatoarea Ordine de Zi: 1. Aprobarea modificarii si completarii statutului societatii, astfel: Art...... alin....... se modifica astfel:

Desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea pentru inregistrarile si actualizarile la ORC, BVB si CNVM. La adunarile generale sunt indreptatiti sa participe toate persoanele care au calitatea de actionar si sunt inregistrate in Registrul actionarilor societatii tinut de ................................, la sfarsitul zilei de ..................... stabilita ca data de referinta. Accesul actionarilor inscrisi in registrul actionarilor societatii, pastrat la ............................... la data de referinta in locul in care se desfasoara adunarile generale ale actionarilor, este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta, in cazul actionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valid sau, in cazul actionarilor persoane juridice si fizice reprezentate, cu procura speciala emisa de societate data persoanei fizice care le reprezinta sau cu alte acte in forma autentificata din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai acestora. Procurile speciale vor fi depuse/expediate intr-un exemplar original la sediul societatii din ....................................................................., inainte de ................................ (data postei de expediere), sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot prin reprezentant in adunarea generala. Procurile care nu contin cel putin informatiile cuprinse in formularul de procura speciala pus la dispozitie ............................................... sau care nu sunt transmise in termenul prevazut mai sus nu sunt opozabile societatii. Formularele de procura speciala se pot ridica intre orele ................... in zilele lucratoare, de la sediul societatii mai sus mentionat incepand cu data de ...................... Alte documente si informatii vizand probleme inscrise pe ordinea de zi a adunarii pot fi consultate sau procurate contra cost la sediul societatii de catre persoanele ce isi demonstreaza calitatea de actionar si identitatea, incepand cu data de ..............., intre orele .................... in zilele lucratoare. Data de inregistrare este propusa a fi ...................... Informatii suplimentare la ................................

Definitie: Prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, respectiv Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" intelegem Fondurile europene, acele instrumente financiare create de Uniunea Europena, pentru Romania si statele membre UE cu scopul de a dezvolta anumite domenii si a sprijini tarile membre la atingerea anumitor standarde de dezvoltare, atat economica, dar si sociala sau culturala.

Sunt doua modalitati de publicare a anunturilor pentru fonduri structurale:

1. MARE PUBLICITATE - CU SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Jurnal de Caras-Severin la MARE PUBLICITATE va rugam sa trimiteti un mail la office@mediapress.ro cu textul anuntului insotit de siglele ce trebuiesc inserate in macheta (modul) dvs. Grafica impusa de fondurile europene va fi realizata de societatea noastra GRATUIT. Deoarece este o procedura stricta va invitam sa ne contactati la nr. de telefon 0721.213.403 pentru lamuriri suplimentare.

2. MICA PUBLICITATE - FARA SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Jurnal de Caras-Severin la mica publicitate va rugam sa completati formularul de mai sus: alegeti rubrica, introduceti textul anuntului, alegeti zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Pretul se calculeaza pe loc dupa ce minimum de informatii au fost introduse (rubrica, anunt, o aparitie). Daca doriti sa alegeti alta rubrica sau alte extra-optiuni calculul pretului se va reface automat de oricate ori doriti.

Cand considerati ca anuntul este corect si pretul va convine completati campurile de "Date Personale" ca persoana fizica sau persoana juridica.

Dupa ce datele personale sunt complete butonul de "Publica anuntul" se va activa si veti putea inregistra anuntul in baza noastra de date. Un email cu factura proforma, detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Plata se poate face pe loc prin card bancar sau mai tarziu prin posta, banca, curier sau trezorerie. Dupa plata anuntului acesta va aparea in ziarul Jurnal de Caras-Severin la datele selectate de dumneavoastra daca platiti in timpul necesar, inainte de prima aparitie.
Cum pot
plati anuntul?
Card bancar, posta, banca, card Revolut, trezorerie, curier
Anunturile de mica publicitate in presa scrisa pot fi platite pe loc prin Card Bancar. Alte mijloace de plata includ: mandat postal, e-mandat, card Revolut, transfer bancar, plata prin Trezorerie (numai pentru institutiile de stat).

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 450 lei pot plati in numerar direct (in timpul orelor de program) prin intermediul unui curier.
detalii
7 %
discount
pentru clientii logati
login
Toti utilizatorii care isi creeaza cont pe situl nostru si publica anunturi de mica publicitate in timp ce sunt logati in cont beneficiaza de un discount de 7%.

Pe langa discounturi utilizatorii sitului isi pot verifica oricand istoricul comenzilor si pot republica rapid un anunt anterior. login
Contact
Profesional Global Press
Tel. Mobil:
0724.572.505;
WhatsApp:
Denumire:
SC. Profesional Global Press S.R.L
Reg. Com.:
J40/3123/2006
C.I.F:
RO 18419584
C.U.I:
18419584
detalii
Sugestii & Reclamatii
Cod Securitate
23 Jul 2024
Deruleaza